måndag 29 juni 2009

Härlig helg....



Helgen har varit underbar. Uppiggande om inget annat. Lördagen tillbringade vi på Skara Sommarland. Tyvärr var Niclas inte med, så syrran var stand in. Det var varmt och väldigt svettigt. Wictor var så galen i farfarsbilarna... Hela han lyste som en sol när han fick sitta och köra. Värre va det när han skulle ur, Frida fick dra han ur, helt hysterisk. Och när han såg Gokarten så var han helt exalterad. Lucas vågade sig på att köra crossen i år. Han till och med vågade gasa på rejält en sväng. Caroline testade den nya tranan. Såg lite läskig ut. Nästa gång vi åker dit så skall jag upp i den.












På söndagen åkte vi till Åsa och badade. Med mig hade jag förstås barnen, farsan och Frida. Linda med familj och syskon gjorde oss också sällskap. En härlig dag. Trots att man smörjde sig så brände man sig lite granna.





Väl hemma igen fick vi pumpa upp den nya simbassängen för det var ju olidligt varmt. Barnen badade i nästan 2 timmar. Wictor va den som satt längst.



Idag har jag jobbat kväll. Så jobbigt i denna värmen. Ingen ventilation har vi. En tant hade 28,4 grader inne på rummet, inte konstigt att man var genomsvett efter att ha hjälpt dom med div grejer..



Är ganska glad för datan funkar också. Vet inte vad Wictor hade gjort med den, men något galet hade han gjort. Men Carro vände den upp och ned så vips så funka den.. hahaha

Pössss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar